Αλόη Βέρα: Ιδιότητες & Οφέλη για την Επιδερμίδα

Χειροποίητη Κρέμα από Αλόη. Οι διότητες της Αλόης για το Δέρμα.

Ας μιλήσουμε για την Αλόη

Το «Φυτό της Αθανασίας», όπως ονόμαζαν οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι την Αλόη Βέρα, έχει εκπληκτικά οφέλη για την επιδερμίδα!

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές τη σημασία των βοτάνων στην αρχαιότητα. Αυτό δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση, καθώς οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και οι Αιγύπτιοι, διέπρεψαν στις επιστήμες και οι μέθοδοί τους παραμένουν βασικές έως σήμερα. Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν εκείνοι που ανακάλυψαν πρώτοι τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης!

Η Αλόη Βέρα είναι ένα είδος κάκτου με σχετικά πλατιά και χοντρά φύλλα. Δε φημίζεται για το ύψος της, μιας και είναι πολύ κοντή. Τα φύλλα της όμως, κρύβουν όλο το θησαυρό! Αυτά τα χοντρά φύλλα της Αλόης, περιέχουν ένα διαφανές, κρυστάλλινο τζελ, το οποίο σήμερα χρησιμοποιείται για την παραγωγή καλλυντικών και φαρμακευτικών ειδών.

Αν έχεις ακούσει πολλά την Αλόη Βέρα και τις ιδιότητές της, αρκεί να συγκρατήσεις έστω αυτά τα 4 σούπερ-σημαντικά οφέλη που θα δεις ακριβώς παρακάτω:

1. Ο σύμμαχος κατά ξερού δέρματος.

Πολλές φορές το δέρμα αφυδατώνεται και δημιουργούνται «σκασίματα», με πιο συχνά σημεία τους αγκώνες και τις φτέρνες. Πριν πας να ξοδέψεις μια περιουσία σε χημικές κρέμες από το φαρμακείο, δοκίμασε τη Χειροποίητη Κρέμα από Αλόη για 5-7 μέρες, αμέσως μετά το μπάνιο. Το ζεστό νερό ανοίγει τους πόρους και έτσι η κρέμα απορροφάται ακόμα καλύτερα. Θα δεις διαφορά από την 1η στιγμή!

2. Καθημερινή ενυδάτωση …Φυσικά!

Η Χειροποίητη κρέμα από Αλόη Βέρα είναι τέλεια για καθημερινή χρήση και ειδικά το χειμώνα που ξεραίνονται τα χέρια μας από το κρύο. Αν με άλλες κρέμες σου έχει τύχει να περιμένεις ώρα μέχρι να μπορέσεις να βάλεις τα γάντια σου και να βγεις, με την κρέμα Αλόη που θα βρεις στο THYME & OLIVE Shop δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα! Είναι απαλή και απορροφάται γρήγορα αφήνοντας τα χέρια σου 100% ενυδατωμένα χωρίς ίχνος λιπαρότητας!

3. Το ζητάει η επιδερμίδα σου!

Η Χειροποίητη Κρέμα από Αλόη Βέρα περιέχει όλα τα ένζυμα, τα αμινοξέα και τις βιταμίνες της Αλόης. Τι σημαίνει αυτό; Με μία λέξη: Αναζωογόνηση! Άπλωσε λίγη Χειροποίητη Κρέμα στο δέρμα σου μετά το μπάνιο και νιώσε την επιδερμίδα σου απίστευτα απαλή και ενυδατωμένη!

4. Αλόη για τα εγκαύματα;

Αν και καλό είναι να μη σου τύχει, αλλά εμείς σε προετοιμάζουμε! Σε περίπτωση εγκαύματος από την ήλιο ή σε άλλου είδους ελαφρύ έγκαυμα, άπλωσε λίγη Χειροποίητη Κρέμα από Αλόη Βέρα και άσε τη να κάνει τα θαύματά της!

Χειροποίητη Κρέμα από Αλόη

Χειροποίητη Κρέμα από Αλόη. Κλικ ΕΔΩ για ΑΓΟΡΑ.

 

(Χρειάζεται προσοχή, ωστόσο: Σε περίπτωση βαρέων εγκαυμάτων, δερματοπαθειών ή άλλων κλινικών και μη παθήσεων, σε συμβουλεύουμε να συμβουλευτείς τον ιατρό σου.)